Kulturhus De Talter - Home - Cultureel & Sociaal  
 
Home Agenda Informatie Organisatie Sponsoren Rondleiding Contact
Sport & Beweging Cultureel & Sociaal Muziek & Theater
                 
 
 
  de Bibliotheek Noord-Veluwe  

  's Heeren Loo, ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking  
 
  Senioren Wezep Oldebroek  
 
  Zorgorganisatie ICARE  
 
  MD Veluwe  
 
  Oranje VerenigingOldebroek  
 
  Kunstgroep  
 
       
 
 
  MD Veluwe

MD Veluwe biedt professionele ondersteuning aan mensen bij het oplossen van en het omgaan met hun dagelijkse vragen. U kunt bij ons terecht wanneer u vragen heeft over relaties, verlies, rouw, opvoeding, ouderschap, gezin, huiselijk geweld, echtscheiding, ziekte, werk of financiŽn.

MD Veluwe zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet en zijn aandeel levert. Dat is wat samenleven is, iedereen heeft een plek, doet mee en denkt mee. Dit vraagt veel van mensen in een samenleving die bovendien steeds veranderd. Daarom wil MD Veluwe bewoners, buurten en wijken waar nodig ondersteunen.

Wij doen dit met medewerkers die midden in de samenleving staan. Samen met de inwoners en met hulp van mensen uit de naaste omgeving en buurtbewoners werken we aan onze doelstelling. Natuurlijk betrekken we hierin zo nodig andere organisaties.

Met een groot aantal gemeenten op de Veluwe hebben we afspraken gemaakt over onze dienstverlening. Hiernaast is ons werkgebied afgebeeld. Wanneer u op een van de gemeenten klikt, ziet u welke diensten wij hier bieden.

Wij werken actief samen met gemeenten, woningbouwcorporaties, welzijns- en vrijwilligersorganisaties, scholen, huisartsen, politie en diverse andere organisaties. Met uiteindelijk doel dat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Klik hier om naar de website van MD Veluwe te gaan.

 
 
 
     
  Alle rechten voorbehouden  I  Webmaster@detalter.nl