Kulturhus De Talter - Home - Muziek & Theater  
 
Home Informatie Organisatie Rondleiding Contact
Sport & Beweging Cultureel & Sociaal Muziek & Theater
                 
 
 
  CMV Concordia  
 
  Seniorenkoor  
 
  Veluws Senioren Orkest  
 
  Vocal Match  
 
  Jamsessie Oldebroek  
 
     
 
       
 
 
 
Vocal Match, een koor voor mensen met en zonder beperking.

Er zijn mensen met een lichte lichamelijke en/of verstandelijk beperking die kunnen zingen en heel graag lid willen worden van een regulier koor Dat is veelal niet mogelijk om verschillende redenen. Eén van die redenen is dat de wijze van werken tijdens de repetities voor mensen met een beperking te snel gaat. Voor deze mensen en voor mensen zonder beperking, die kunnen zingen, en het een uitdaging vinden een belangrijke rol in te nemen tijdens koorrepetities en optredens, is het koor VOCAL MATCH opgericht.

Het koor VOCAL MATCH biedt (enthousiaste) zangers & zangeressen, met en zonder beperking, de mogelijkheid samen te werken en te zingen op een bepaald muzikaal niveau. Het doel: de muzikaliteit en de zangkwaliteiten van alle koorleden te ontwikkelen en te verbeteren om uiteindelijk een prachtig concert uit te voeren.

Het repertoire bestaat uit (populaire) Nederlandse en Engelstalige nummers die meerstemmig gezongen worden met pianobegeleiding. De nummers worden in gedeeltes ingestudeerd met behulp van bladmuziek, teksten in grote of kleine letters en CD's.. De Engelstalige nummers worden, indien nodig, vertaald en fonetisch (hoe je het uitspreekt) uitgeschreven. Kennis van de Engelse taal en/of notenschrift is dus niet nodig.

De organisatie ligt in handen van twee enthousiaste bestuursleden: Fenlyne van Hooren en Driesje Kroes. Zij zijn ruim voor aanvang, tijdens en na afloop van de repetities aanwezig om koorleden te begeleiden waar nodig, en zij staan klaar om antwoord te geven op uw vragen. Naast het organisatorische werk zingen zij volop mee in het koor.

Voel je je aangesproken door bovenstaande tekst? Ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom om een repetitie van VOCAL MATCH vrijblijvend bij te wonen.

Omschrijving: een koor voor mensen met en zonder beperking
Doelgroep: mensen met en zonder beperking
Leeftijd: 16 jaar en ouder
Dag en tijdstip: woensdag van 20.00 uur tot 21.45 uur
Locatie: Kulturhus “De Talter”, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek
Kosten: € 45,- per kwartaal, € 180,- per schooljaar

Informatie:
Mail: info@vocalmatch.nl

contactpersoon: Driesje Kroes
Tel: 06-27256530

contactpersoon: Fenlyne van Hooren
Tel: 0525-63 0966

Klik hier om naar de website van VocalMatch te gaan.

 
 
 
     
  Alle rechten voorbehouden  I  Webmaster@detalter.nl